چطور طراح سایت شویم؛ ۴ مرحله مهم

چطور طراح سایت شویم؛ 4 مرحله مهم

چطور طراح سایت شویم. طراحی وب یک حرفه زیبا و پر از خلاقیت و منحصر به فرد است. این حرفه نه تنها یک وب سایت را زیباتر می‌کند، بلکه قدرت تأثیرگذاری بر نظرات و احساسات را نیز دارد. بنابراین تقاضای زیادی دارد و اگر تا به حال خواستید طراحی وب را یاد بگیرید، اکنون زمان آن است. اما، طراحی وب سایت شامل بسیاری از تئوری ها، قوانین، بهترین شیوه‌ها و نکات ظریف دیگری است که باید بدانید، و در این دریای دانش، به راحتی می‌توان گم شد. در این مقاله به شما خواهیم گفت چطور طراح سایت شویم و در ادامه با مزیت‌های آن آشنا خواهیم شد.

چرا طراحی سایت یاد بگیریم؟

طراحی وب فرآیند ایجاد رابط بصری یک وب سایت است. به عبارت دیگر، طراحان وب هر چیزی را که به صورت آنلاین می‌بینیم ایجاد می‌کنند. طراحی وب فقط شامل زیبایی شناسی نمی‌شود، بلکه به قابلیت استفاده یک وب سایت یا اپلیکیشن موبایل و همچنین ساختار و طرح کلی اشاره دارد.

طراحی وب با توسعه وب متفاوت است، که به کدنویسی واقعی که یک وب سایت را کار می‌کند اشاره دارد. طراحان وب روی جنبه های بصری یک سایت تمرکز می‌کنند که بر قابلیت استفاده و UX کلی آن تأثیر می‌گذارد.

دو هدف اصلی در طراحی وب وجود دارد:

  • وب سایت خوب به نظر برسد.
  • کمک به بازدیدکنندگان برای دستیابی آسان به اهداف خود در سایت.

مراحل یادگیری طراحی سایت

۱- تئوری طراحی وب را بیاموزید

تئوری طراحی وب را بیاموزید

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک طراح وب، یادگیری تئوری طراحی وب است. اصول اساسی برای ایجاد وب سایت های خوب وجود دارد، از جمله تجربه کاربر، ساختار و تئوری رنگ.

فرقی هم نمی کند بخواهید طراحی سایت شرکتی انجام دهید یا فروشگاهی.

روش های مختلفی برای یادگیری تئوری طراحی وب وجود دارد. یکی از روش‌های محبوب، شرکت در یک دوره طراحی وب یا کمپ کدنویسی (یا یک کمپ طراحی UX یا توسعه وب) است.

همچنین تعداد زیادی آموزش جالب در مورد تئوری طراحی وب در یوتیوب موجود است. توجه به این نکته حائز اهمیت است که در حالی که طراحان گرافیک یا نقش های طراحی می‌توانند تقریباً به طور انحصاری بر ایجاد تصاویر متقاعد کننده تمرکز کنند، طراحان وب باید ایده های طراحی خود را با انواع دغدغه های تکنولوژیکی متعادل کنند.

و یادگیری تئوری طراحی وب با مطالعه سایر اشکال یادگیری نظری متفاوت است زیرا زمینه طراحی وب به طور مداوم در حال تغییر است. به همین دلیل است که یک طراح وب خوب متعهد به یادگیری مداوم و ارتقاء مهارت است.

۲- ابزارهای کلیدی طراحی وب را یاد بگیرید

ابزارهای کلیدی طراحی وب را یاد بگیرید

قبل از اینکه بتوانید به عنوان یک طراح وب شروع به کار کنید، باید مجموعه ای از ابزارهای طراحی وب را یاد بگیرید. با گذشت زمان نرم‌افزارها و ابزارهای طراحی وب بهتر و قوی‌تری ساخته و منتشر شده‌اند و در نتیجه طراحان وب هرگز در موقعیت بهتری برای ایجاد وب‌سایت‌های زیبا و کاربردی نبوده‌اند.

اگر می‌خواهید یک طراح وب باشید، توصیه می‌کنیم ابزارهای زیر را یاد بگیرید:

وردپرس

وردپرس قدرت ۲۷ درصد از تمام وب سایت های اینترنت را دارد و ۷۶ درصد سهم بازار سیستم های مدیریت محتوا در سراسر جهان را داراست.

InVision Studio

گرچه وردپرس هنوز هم به طور کلی محبوب ترین است، استودیو InVision توسط بسیاری از طراحان وب به دلیل مجموعه ای از ویژگی‌ها و نمونه سازی سریع، بهترین ابزار کلی برای طراحی یک وب سایت است. با حرکات و فعل و انفعالاتی مانند کلیک کردن، کشیدن انگشت و شناور کردن، می‌توانید انتقال‌ها و انیمیشن‌های سفارشی ایجاد کنید.

فتوشاپ

طراحان وب باید قادر به ایجاد تصاویر چشم نواز و خلاق باشند. به همین دلیل است که فتوشاپ بدون شک مهمترین مجموعه Adobe برای طراحان وب است. مجموعه بی حد و حصر از گزینه های رنگی و شیب های مختلف هر آنچه را که برای کنار هم قرار دادن الگوها و چاپ های خیره کننده نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد.

دریم ویور

یکی دیگر از بخش‌های مجموعه Adobe که طراحان وب باید با آن آشنا شوند، Dreamweaver به شما امکان می‌دهد مستقیماً طراحی وب‌سایت خود را کدنویسی کنید، حتی اگر یک حرفه‌ای برنامه‌نویسی نباشید. قالب‌های طراحی آماده و سایر ابزارها به‌ویژه برای تازه‌واردانی که هنوز می‌خواهند یک طراحی جذاب و واکنش‌گرا کنار هم قرار دهند، مفید هستند.

طرح Sketch

که به طور معمول برای طراحی های رابط کاربری استفاده می‌شود، یک ابزار ضروری برای ایجاد رابط‌ها و نمونه سازی است. وقتی با طرح‌ها و گرافیک‌های برداری کار می‌کنید، Sketch می‌تواند زندگی را بسیار آسان‌تر کند.

طراح وب گوگل

Google Web Designer به شما قدرت می‌دهد تا محتوای HTML5 جذاب و خیره‌کننده بسازید. Google Web Designer به شما اجازه می‌دهد تا از انیمیشن و عناصر تعاملی استفاده کنید و به طور یکپارچه با سایر محصولات Google از جمله Google Ads و Google Drive ادغام شود.

۳- روی پروژه های خود کار کنید تا مهارت های طراحی وب خود را توسعه دهید

اکنون که کمربند ابزار طراحی وب خود را آماده کرده اید، آماده شروع ساخت وب سایت هستید. همانطور که ادمه دهید، احتمالاً مهارت های زیادی را به دست خواهید آورد که ممکن است انتظارش را نداشته باشید.

برخی از این‌ها مهارت های فنی یا مهارت های “سخت” هستند، مانند برنامه نویسی در HTML، CSS یا حتی جاوا اسکریپت. بهترین راه برای تقویت این مهارت‌ها فقط شروع کردن است و هر چه سایت های بیشتری بسازید، بهتر خواهید بود.

۴- یک نمونه کار برای نمایش کار طراحی وب خود ایجاد کنید

یک نمونه کار برای نمایش کار طراحی وب خود ایجاد کنید

یک نمونه کار عالی که استعداد شما را برای طراحی وب به نمایش می‌گذارد، بهترین ابزار شما هنگام درخواست شغل به عنوان طراح وب است.

مهم است که نمونه کارها شما متنوع باشد. همچنین باید مختصر باشد و شامل طرح هایی که به آنها افتخار می‌کنید. با این حال، باید نشان دهید که انواع مختلفی از سایت‌ها را با زیبایی‌شناسی بسیار متفاوت طراحی کرده‌اید.

وقتی در حال مصاحبه هستید، نمونه کارها را سفارشی کنید تا کارهایی را که مطابق با ظاهر و احساس شرکت است به نمایش بگذارید.

برای داشتن یک نمونه کار خوب، باید بدانید که چه چیزی شما را به عنوان یک طراح وب خاص می‌کند. کاری را انتخاب کنید که بر آن نقاط قوت تأکید کند. همچنین، ارائه خود نمونه کارها را در نظر بگیرید. UI و UX آن باید هر دو عالی باشند.

من پیشنهاد می کنم با طراحی فروشگاه اینترنتی هم یک نمونه کار قوی بسازید و هم شروع به کسب درآمد کنید.

نتیجه گیری

تبدیل شدن به یک طراح وب آنقدرها که به نظر می‌رسد سخت نیست، اما نیازمند زمان و تلاش است. بسیاری از مهارت های ذکر شده در این راهنما را نمی‌توان با مطالعه کتاب یا گذراندن دوره های آنلاین به سرعت به دست آورد. آنها نیاز به تمرین زیادی دارند. جهت کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر میتوانید با متخصصین مجرب وب رمز تماس حاصل نمایید.

مدیریت وب سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 15 =